BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Τι μου έκανε εντύπωση(2)....

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008


1)Το μεγάλο μπέρδεμα για την αντιμετώπιση της οικονομίας. Καλά, τόσο καιρό ακούμε για την περίφημη επιστροφή της κρατικής παρέμβασης στο αδηφάγο φιλελεύθερο σύστημα ως μέσο αντιμετώπισης της κρίσης. Αντ'αυτού εμείς δίνουμε την εκμετάλλευση του Πειραιά, ξεπουλάμε την Ολυμπιακή..... Αυτό εννοούμε κρατική παρέμβαση;;;
2) Τον Κινέζο ηγέτη να τινάζει γοητευμένος δέντρα ελιάς και η πολιτική ηγεσία (βλ. Μπακογιάννη - Σπηλιωτόπουλος) να παρακολουθεί εκστασιασμένη.
3) Η μεγάλη ντροπή που ν(ο)ιώθω ως Έλληνας για τον τρόπο που φερόμαστε σε μετανάστες, πρόσφυγες και κάθε γης κατατρεγμένο.
4) Την ημιμάθεια των ΜΜΕ. Πότε επιτέλους θα μάθουν τη διαφορά ανάμεσα σε έναν πρόσφυγα και ένα μετανάστη. Αν χρειάζεται ας πάνε μια βόλτα μέχρι το λιμάνι της Πάτρας. ΈΛΕΟΣΣΣΣΣΣ
5)Το οτί ενώ εξακολουθώ να παρακολουθώ τους 2 Ξένους (για 100στή φορά) με αμείωτο ενδιαφέρον, το σίριαλ "VATOPEDI RESORT"το βαρέθηκα απο το δεύτερο κιόλας επισόδειο.
6) Το πόσο καταπληκτικά μαγειρεύει η μητέρα μου!

Billy T.

1 σχόλια:

zafeiroula reloaded είπε...

(Για 3,4:) πες τα!!! Μα τίποτα δεν έχει καταγραφεί στο υποτιθέμενης ανώτερης κλάσης και κουλτούρας ελληνικό DNA, από τα χρόνια που οι Έλληνες μετανάστευαν ΠΑΝΤΟΥ!? Και μην ακούσω ότι εμείς υπήρξαμε καλοί,καθαροί και έντιμοι γιατί η ανάγκη, ο πόλεμος, η φτώχεια, οι κοινωνικές και πολιτικές αναταράξεις δεν κάνουν διακρίσεις σε φυλές, φύλο ή θρησκείες. Και μετά τα γεγονότα του Αγίου Παντελεήμονα και την ανάμειξη της Χρυσής Αυγής έχω μείνει άφωνη και δεν μας παίρνει κιόλας να μην συνεχίζουμε να φωνάζουμε για το αυτονόητο... Για τα δίκια όλων των ξενιτεμένων της γης όπως των Αφγανών προσφύγων της Αχαρνών, τους οποίους κι εμείς άλλωστε κάναμε πρόσφυγες, στέλνοντας στην πατρίδα τους το στρατό μας, να βάλει κι αυτός ένα χεράκι στο αιματοκύλισμά της.